Gyeon Q2M Bathe 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

Q2MBATHE1000

Nov izdelek

pH nevtralen šampon za ročno pranje

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Bathe je pH nevtralen, čisti šampon, zasnovan za uporabo z Gyeon zaščitnimi premazi. Ima odlične čistilne sposobnosti, obenem pa je dovolj nežen, da ne odstrani predhodno nanešenih coatingov, sealantov ali voskov. Ker, je Q2M Bathe pH nevtralen šampon je popolnoma varen za uporabo tudi na najobčutljivejših barvah, lakih, kovinah in visoko poliranih delih. 90% vseh poškodb na laku je rezultat nepravilnega pranja. Metoda dveh veder, mehka rokavica oz. goba ali učinkovit visokotlačni čistilec lahko zagotovijo le delni uspeh. Ena izmed najpomembnejših zadev je spolzkost šampona, katera omogoča gladko drsenje gobe po vozilu. Bolj spolzek, kot je šampon, manjša je verjetnost nastanka prask. Kot vsi izdelki iz Gyeon-ovega programa je ima tudi Q2M Bathe odlične sposobnosti.  Šampon je visoko koncentriran, gosta gelasta formula, topna v vodi, pa ima prijeten vonj ter dolgotrajno peno.

Prednosti:
- Šampon brez dodatkov, po čiščenju za seboj ne pušča sledi
- Visoko koncentrirana formula – redčenje do 1:500 (šampon:voda)
- Ne vpliva na predhodno nanešene premaze
- Odlično deluje v kombinaciji z Gyeon zaščitnimi premazi in ostalimi podobnimi izdelki
- Visoka stopnja penjenja in spolzkosti preprečujeta nastanek prask med pranjem

Navodila za uporabo:
Šampon zredčite z vodo v razmerju 1:500. V vedro za pranje dozirajte ustrezno količino šampona in dolijte vodo, da ustvarite gosto peno. Vozilo operite od strehe navzdol in ga na koncu obrišite z ustrezno mikro krpo. Šampon se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki