Gyeon Q2M Interior Pack EVO 4/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

Q2MINTERPACK

Nov izdelek

Komplet krp za čiščenje notranjosti

Tag:

Več informacij

Komplet mikro krp za čiščenje notranjosti vozil.

Vsebina kompleta:
1 x krpica za usnje LEATHER WIPE EVO
1 x Krpica za stekla GLASS WIPE EVO
2 x krpica za notranjost INTERIOR WIPE EVO

GYEON INTERIOR WIPE EVO
Izjemno učinkovita brez roba krpica za čiščenje vseh notranjih površin v vozilu. Odlična za pragove, armature in vse ostale površine. lasersko odrezani robovi poskrbijo za izjemno varnost, posebna vlakna pa za večjo učinkovitost. Krpa je zelo vpojna iz z lahkoto absorbira vse vrste nesnag.  V kompletu sta dve krpici dimenzije 40 x 40 cm. 

GYEON GLASS WIPE EVO
Gyeon Q2M Glass Wipe 40x40 cm je ultimativna vaflasta krpa za čiščenje stekel popolnoma brez sledi. Narejena je iz izjemno vpojnih mikro vlaken, kateri zagotavljajo hitro, učinkovito in predvsem varno uporabo. Pri Gyeon-u so v razvoj te krpe vložili veliko truda, da so našli najboljšo strukturo krpe, katera za seboj ne pušča nikakršnih sledi.  


GYEON LEATHER WIPE EVO
Specialna krpica iz mikro vlaken, konstruirana posebno za površine iz usnja. Specialno tkanje jo naredi še bolj učinkovito ter varno na usnjenih površinah in alkantari.  Lasersko odrezani robovi za maksimalno varnost in učinkovitost. V kompletu sta dve krpici dimenzije 40 x 40 cm. Bela barva je izbrana zato, da nam ulajša čiščenje, saj takoj vemo kdaj smo površino očistili do konca, v kolikor se krpa ne umaže več.

Vzdrževanje krp:
Krpe po uporabi operite v pralnem stroju, na 30°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q2M Towel Wash. Krpo vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Krpe nikoli ne likajte.

Povezani izdelki