CarPro Reflect Super Fine Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

CQRP500

Nov izdelek

Fina polirna pasta z visokim sijajem

Tag:

Več informacij

CarPro Reflect je fina polirna pasta z visokim sijajem. Hitro in enostavno ustvarja neverjeten in bleščeč izgled vozila. Posebna abrazivna tehnologija zagotavlja visok sijaj. Odstranjuje manjše manjše praske, holograme ter sledi brusnega papirja granulacije P3000. Ne vsebuje olj in polnil, ki zakrivajo praske. V primerjavi z ostalimi polirnimi pastami, je delo z Reflect-om bistveno lažje in hitrejše. Zelo enostavna tudi za odstranjevanje. Reflect je prva izbira mnogih profesionalnih detailerjev po celem svetu!

Navodila za uporabo: Na mehko polirno gobico nanesite 4-5 kapljic Reflect-a. Razmažite pasto po površini in začnite s poliranjem. Pri uporabi Reflect-a ne potrebujete visokih obratov polirnega stroja. Priporočeni obrati so med 800 in 1000 rpm. Ne vršite nikakršnega pritiska na polirni stroj. Polirajte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Med poliranjem redno pregledujte spolirano površino. Za lažje odstranjevanje ostankov polirne paste priporočamo uporabo odstranjevalca past CarPro Eraser.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki