CarPro EliXir Quick Detailer 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

CQELIX1000

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito, čiščenje in sijaj

Tag:

Več informacij

CarPro Elixir je vrhunski detailer, namenjen povečevanju sijaja, globine barve ter hidrofobnih sposobnosti vozila. Elixir je mešanica CarPro-jevega čistila za brezvodno čiščenje EcH2O ter silicijevega zaščitnega premaza Reload. Ta kombinacija omogoča otročje lahek nanos, bleščeč sijaj vozila ter vrhunske hidrofobne sposobnosti v enem samem izdelku. Elixir je primeren za uporabo tako na vozilih, zaščitenimi z voskom, sealantom ali keramičnim premazom, kot tudi na vozilih brez nanešene zaščite. Lahko ga uporabljate na vseh zunanjih površinah, tako na dežju kot na neposredni sončni svetlobi. Primeren je tudi za odstranjevanje lažje umazanije kot npr. prah, prstni odtisi,... 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. V zmerni količini ga napršite direktno na površino vozila in obrišite s čisto stranjo mikro krpe. Krpo nato obrnite na čisto stran ter obrišite še vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Povezani izdelki