Gyeon Q²R Marine Polish Step 2 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


42,97 € z DDV

Q2RMPS2

Nov izdelek

Fina polirna pasta za plovila

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²R Marine Polish Step2 je efektivna polirna pasta za odstranjevanje hologramov, lažjih prask in oksidacije ter ustvarjanje visokega sijaja plovil. Ima tudi srednjo rezalno moč zato je odlična za enostopenjske osvežitve na gelcoat-u in barvah. Odlična je v kombinaciji tako z rotacijskimi kot ekscentričnimi polirnimi stroji. 

Navodila za uporabo:
Polirno pasto uporabljajte le na dobro očiščeni in suhi površini. Nanesite par kapljic polirne paste na ustrezno polirno gobico, priporočamo uporabo gobic Q²M Rotary Polish ali Finish pri uporabi rotacijskega stroja ali Q²M Eccentric Polish ali Finish pri uporabi ekscentričnega. Ostanek paste obrišite z čisto mikro krpo. Pasta se na površini ne sme posušiti. Pred nanosom zaščitnega premaza površino obvezno razmastite še z čistilom Gyeon Q²R Degrease, da odstranite vse sledi polirnih past in olj.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; Belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.

Povezani izdelki