Gyeon Q²R Marine Gelcoat & RV 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 15 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 15 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,00 €.


159,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,49 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
12 x 14,49 €
Odplačati želim čim prej
3 x 56,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 56,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2RGC100

Nov izdelek

Keramična zaščita za plovila

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²R GelCoat je ultimativna keramična zaščita za gelcoat in navtično barvo. Plovilo ščiti pred UV žarki, bledenjem in oksidacijo. Odbija umazanijo in zmanjšuje možnost nastanka madežev. Je odlična zaščita pred madeži vodnega kamna. Samočistilne sposobnosti premaza so ključnega pomena saj je vsa površina plovila, nad vodno linijo, izpostavljena organski kontaminaciji. Zahvaljujoč gladkosti premaza bo vzdrževanje plovila postalo bistveno enostavnejše. Premaz je enostaven za uporabo, za zaščito plovila zadostuje le en sam sloj premaza. Premaz je odporen na čistila pH vrednosti od 2 do 11. Obstojnost zaščite je 1-2 sezoni (odvisno od vremenskih pogojev in vzdrževanja). Odličen tudi za avtodome.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom premaza spolirajte oz. dobro očistite in razmastite s čistilom Gyeon Q²R Degrease. Q²R GelCoat lahko nanašate na površine v velikosti 1x1m, ne večje. Nanesite s priloženim aplikatorjem in takoj obrišite z kvalitetno mikro krpo. Priporočamo uporabo krp Gyeon Q²M Polish Wipe ali Q²M Bald Wipe. Premaz se na površini ne sme zasušiti. Povprečna poraba premaza je 3-5 ml/m².

Varnostni napotki:
Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H361d Sum škodljivosti za nerojenega otroka. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.


Povezani izdelki