Carbon Collective Exfoli-Block 2.0

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

CCEB

Nov izdelek

Pripomoček za čiščenje laka

Tag:

Več informacij

Carbon Collective je pripomoček za odstranjevanje kontaminacije / čiščenje laka, kateri nadomešča tradicionalno uporabo polirnega plastelina. Posebna, patentirana polimerna guma je varna za uporabo tudi na najmehkejših lakih. Exfoli-Block je narejen iz posebne pene z odprtimi celicami. Te vpijejo lubrikant in ga postopoma spuščajo na površino. S tem bistveno zmanjšate možnost nastanka prask. Komplet vsebuje dve zamenljivi polimerni gumi, grobo in srednje grobo. Uporabljate jih lahko glede na stanje vozila. Exfoli-Block je ergonomsko oblikovan ter omogoča hitro in enostavno odstranjevanje depozitov. Z vsako polimerno gumo lahko očistite cca. 50 vozil.

Medium: Srednja trdota za večino primerov, odstranjuje lažjo kontaminacijo, drevesno smolo in zračno rjo.
Heavy: Za bolj kontaminirane površine. Odstranjuje katran, trdovratnejšo zračno rjo, voske in sealante (ne keramične premaze). Idealna je za čiščenje spodnjih delov vozila, uporabljajte zelo pazljivo.

Navodila za uporabo:
Exfoli-Block vedno uporabljajte le na popolnoma čisti, mokri površini. V vedro zmešajte vodo in šampon ter Exfoli-Block namočite v pripravljeno raztopino. Najprej očistite stekla, potem šele vse ostale površine. Čistite brez pritiska ter z vertikalnimi gibi. Po vsakem očiščenem panelu pripomoček operite v pripravljeni raztopini. Ko je površina popolnoma gladka na otip jo sperite z vodo ali operite s šamponom. Exfoli-Block vedno uporabljajte v kombinaciji s šamponom, nikoli le z vodo. Površina se med čiščenjem ne sme posupiti. Preprečite stik polimerne gume z močnimi čistili ali preveliko toploto.

Povezani izdelki