Qjutsu Body Coat 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 9 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 9 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,80 €.


99,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 17,67 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 17,67 €
Odplačati želim čim prej
3 x 34,97 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 34,97 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

S9910501

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Qjutsu Body Coat je eno komponentna keramična zaščita laka. Otročje lahka za nanos, saj je nanos hiter in enostaven. Produkt je primeren za vse avtomobilske navdušence, kakor tudi za vse profesionalne detailerje. Namenjen je za vse ki iščejo izjemno trdnost premaza predvsem pa za tiste ki jih navdušuje enostaven in hiter nanos premaza. 

Zahvaljujoč svoji inovativni formuli na površini ustvarja fizičen zaščitni sloj, ki površine varuje pred zunanjimi vplivi kot so: sol, UV žarki, kisel dež in vse vrste ostale umazanije. Ob enem pa zagotavlja izjemno gladkost in visoki sijaj površine. Hidrofobni sloj zagotavlja odlično oddtekanje vode in odličen samočistilni efekt.  

Vsebina kompleta:
- 1 x Qjutsu keramična zaščita 100ml
- 2 x Mikro krpa za brisanje premaza
- 2 x Mikro krpica za nanos premaza
- 1 x Aplikator za nanos premaza
- 2 x Zaščitna maska
- 1 x Zaščitne rokavice
- 1 x Plastični vložek za nanos premaza

Navodila za uporabo:
Premaz nanašamo pri temperaturi 20-25C. Vozilo pred uporabo dobro operemo in razmastimo z namenskimi razmaščevalcem ( odstarnimo vse predhodne premaze, voske in sledi polirnih past). Stekleničko dobro pretresemo. Na stekleničko namestimo plastični vložek za nanos premaza. Mikro krpice na nanos premaza ovijemo okoli aplikatorja za nanos in nanj nanesemo ustrezno količino sredstva. Na površino nanašamo v obeh smereh ( levo in desno oz crisscross). Počakamo vsaj 5 minut da se premaz sprime z površino. Površino prebrišemo oz. spoliramo z priloženo krpo za brisanje premazov. Premaz nanašamo panel po panelu. Priporočljivo je da nanos kontrolirate z ustrezno svetilko. Po končanem nanosu vozilo vsaj 12 ur pustimo na suhem mestu in ga ne izpostavljamo vodi.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Izooktan. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki