Gyeon Q² One EVO Light Box 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

Q2ONEEVO30LB

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon EVO linija keramičnih premazov je končno tukaj. Je plod dveletnih raziskav in testiranj. EVO linija keramičnih premazov premika letvico še višje od svojega priljubljenega predhodnika. Predstavlja tehnično revolucijo na podlagi kemičnega polisilazana. Uspelo je nemogoče. Znatno boljša obstojnost ob bistveno enostavnejši uporabi. In še več. Vse nove Gyeon EVO premaze lahko nanašamo v zunaj na svežem zraku. Studio sedaj ni več nujno potreben. Zakaj bi nanašali več slojev, če lahko nanesemo le enega in ob tem zagotavljamo vse maksimalne lastnosti premaza.  Vse kar je potrebno da vozilo po nanosu hranimo na suhem prostoru vsaj 12 ur.

Q² One EVO je vstopni keramični premaz, primeren tudi za široko množico uporabnikov. Je enostaven za nanos kot naravni vosek, svetleč kot glaze in odporen ter obstojen kot običajen keramičen premaz. Njegova hitro sušeča formula ne potrebuje posebne opreme za nanos ali spremembe garaže v detailing studio. Zaradi izjemnega odtekanja vode je Q² One zelo priljubljen keramični premaz pri vseh entuziastih. 110 kontaktni kot poskrbi za spektakularno odtekanje vode in bistveno pripomore k lažjemu vzdrževanju vozila. Ena ključnih karakteristik premaza Q² One, v primerjavi z konkurenčnimi izdelki, je odličen samočistilen efekt. Ta efekt podaljšuje intervale med posameznimi pranji, kar pripomore k daljši obstojnosti premaza.

Vsebina kompleta:
- 1x Q² One EVO 30ml
- 1x aplikator za nanos premaza

Specifikacije:
- Poraba: 30ml/ vozilo
- Trdota premaza: 9H
- Kontaktni kot: >110'
- pH toleranca: 2-11
- Debelina premaza: 0,2 - 0,5qm
- Obstojnost: >24 mesecev/ 25.000 km   

Navodila za uporabo:
Gyeon Q² One nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo, počakajte eno uro in po potrebi nanesite še dodaten sloj premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 12 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.


Varnostni napotki:
NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki