Gyeon Q2 Mohs EVO Light Box 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 15,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 31,44 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 31,44 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MOHSEVO50LB

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon EVO linija keramičnih premazov je končno tukaj. Je plod dveletnih raziskav in testiranj. EVO linija keramičnih premazov premika letvico še višje od svojega priljubljenega predhodnika. Predstavlja tehnično revolucijo na podlagi kemičnega polisilazana. Uspelo je nemogoče. Znatno boljša obstojnost ob bistveno enostavnejši uporabi. In še več. Vse nove Gyeon EVO premaze lahko nanašamo v zunaj na svežem zraku. Studio sedaj ni več nujno potreben. Zakaj bi nanašali več slojev, če lahko nanesemo le enega in ob tem zagotavljamo vse maksimalne lastnosti premaza.  Vse kar je potrebno da vozilo po nanosu hranimo na suhem prostoru vsaj 12 ur.

Gyeon Q2 Mohs EVO je eden izmed najboljših zaščitnih premazov na trgu, zagotavlja izjemen sijaj vozila, zaščito in obstojnost. Z uporabo zadnje napredne tehnologije z fluorinom obdelanega polisilazana je Q2 Mohs bistveno lažji za nanos, kot konkurenčni izdeki in ter ima tudi laboratorijsko dokazano trdonost in obstojnost. Gyeon Q2 Mohs EVO je najtrši avtomobiljski premaz, ki je na voljo tudi za končne uporabnike. Povprečna trdnost avtomobilskih lakov je med 3-4H po Mohs-ovi lestvici, Q2 Mohs pa doda še dodatne 3H, kar naredi lak izjemno odporen na praske. V nasprotju z ostalimi premzi in Q2 Mohs najmanjšo krčenje, medtem ko se ostali premzi skrčijo do 0.2 do 0.03 mikronov, vrednost krčenja tega premaza ne preseže 5%. Obstojnost je ena izmed prednosti tega premaza. Njegov samo čistilen efekt ohranja vozilo v bistveno boljšem stanju med posameznimi pranji. Vozilo, zaščiteno z premazom Q2 Mohs, je enostavno za vzdrževanje in čiščenje, večino umazanije s površine odstranite že z enim spiranjem vozila. Q2 Mohs je zelo enostaven za nanos tudi na temnih barvah. Vsak dodaten sloj bo povečal obstojnost in odpornost na praske. Priporočamo nanos premaza le na spolirana in nova vozila.

Prednosti:
- Ustvarja trd zaščitni sloj na površini vozila
- Izjemno hidrofoben – voda in umazanija enostavno odtečeta s površine
- Močan samo čistilen efekt – ostanki insektov in ptičjih iztrebkov so lahko ostranljivi
- Odporen na močnjenše kemikalije pH vrednosti 2-11 (visoko kislinske – visoko alkalne)
- Odporen na pranja z visokotlačnim čistilcem
- Povečuje sijaj, metalik delce in originalen izgled barve

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Mohs 50ml
- 1x Aplikator za nanos premaza
- 1x Navodila za uporabo
- 1x Nalepke

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: >36 mesecev / 40.000km ( en sloj) ali >48 mesecev/50.000 km (dva sloja)
- Debelina premaza: 0,2 – 0.5qm
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: >95’
- Trdota: +3/4H
- Pokrivnost: 30ml / vozilo

 

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2 Mohs nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Na penasti aplikator  nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo lahko za boljšo obstojnost nanesete še dodaten sloj premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 12 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki