Angelwax Exodus 15ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

ANG51550

Nov izdelek

Keramična zaščita za stekla

Tag:

Več informacij

Angelwax Exodus je profesionalni premaz za steklo, ki se kemično veže na steklo z obstojnostjo do 2 let z enim samim nanosom. Ko je premaz nanešen se voda, ki pride v stik s steklom, spremeni v mikrokapljice in odleti z vozila, tudi pri nizkih hitrostih. Učinkovitost brisalcev ne bo zmanjšana, morebitni led, insekti in ptičji iztrebki pa se enostavno odstranijo. Vožnja v mokrih razmerah na cesti postane veliko varnejša. 

Navodila za uporabo:

Pred nanosom premaza na vetrobransko steklo dvignite brisalce. Premaz nanašajte na ohlajeno površino in ne na direktni sončni svetlobi. Priporočamo, da steklo pred nanosom očisite s pomočjo čistila Angelwax Vision ali Stripped-ease. Po potrebi steklo spolirajte ali očistite s čistilno pasto. Priloženo krpico ovijte okoli priloženega aplikatorja in nanjo obilno nanesite premaz. Pri nanosu na vetrobransko steklo, začnite z enakomernim nanašanjem premaza od spodaj na vzgor v smeri vožnje. Pri nanosu na stranska stekla premaz nanašajta iz leve proti desni, prav tako v smeri vožnje. Premaz pustite cca. 2 minuti in ga nato obrišite s pomočjo sveže, čiste mikro krpe. Priporočamo, da vozila po nanosu vsaj dve uri ne izpostavljate zunanjim elementom.

Varnostni napotki:

P102 Hraniti izven dosega otrok. H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost in omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.

Povezani izdelki