Deturner The ONLY Coating 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

DT35

Nov izdelek

Osnovna keramična zaščita površin

Tag:

Več informacij

Deturner The Only Coating je zaščitni premaz namenjen za domačo in profesionalno uporabo. Njegova posebnost je v tem, da je sila enostaven za uporabo, saj je nanos oz. uporaba podobna nanosu "quick detailerja" Zato se še posebno priporoča za začetnike. Oporabljamo ga lahko tudi kot dodaten zaščitni sloj za ostale keramične premaze.  Ustvarja površino, katera je odporna na mikro praske, UV in ostale škodljive pojave kateri lahko poškodujejo vaše vozilo. Odporen je na agresivne kemikalije, tudi pripravljene kisline in visoko alkalne detergente. Po nanosu površina postane izjemno gladka, sijoča inkristalna. Zagotavlja samočistilni efekt in hidrofobnost na površini. Omogoča zaščito do enega leta/20.000 km ali ca 50 pranj vozila. 

Navodila za uporabo:
Za maksimalno zmogljivost premaza svetujemo, da je površina čista in dekontaminirana. Z uporabo čistil dekontaminacijskih sredstev ter polirnim plastelinom odstranite vse morebitne delce površinske kontaminacije. Površino pred nanosom razmastite z razmaščevalnim sredstvom, da odstranite vse morebitne ostanke čistil ali polirnih past. Površina mora biti pred nanosom premaza hladna in suha. Po potrebi lahko površino spolirate tudi s polirno pasto da na površini ustvarite višji sijaj. Premaz pred uporabo dobro pretresemo. Napršimo na površino ali na aplikator in ga z ustrezno mikro krpo/aplikatorjem razmažemo po površini. Počakamo ca 5 minut in površino prebrišemo z ustrezno krpo za brisanje premazov. Idealna temperatura za nanos je od 15-25C. Pri večjih temperaturah se premaz strjuje hitreje. Vozila 24 ur po nanosu premaza ne izpostavljamo vodi. Popolno trdnost premaz doseže 14 dni po nanosu. (Vozila v tem času ne peremo). Premaz ni primeren za steklene, plastične, usnjene in druge površine. Med nanosom uporabljajte ustrezno osebno zaščitno opremo.  
Priporočilo: Velikost površine nanosa naj bo tako velika, da jo lahko pravočasno prebrišemo. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C13-C18, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2 % aromatiki. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P280 Nosite zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja.P405 Hraniti zaklenjeno.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. 

Povezani izdelki