Angelwax Enigma Solaris 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 12 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 12 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,40 €.


129,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,76 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
12 x 11,76 €
Odplačati želim čim prej
3 x 45,57 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 45,57 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

ANG54137

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma Solaris je profesionalni keramični premaz za vse profesionalne uporabnike. Konstruiran tako, da je čim enostavnejši za uporabo, saj ga lahko nanesemo le v nekaj minutah. Solaris vsebuje  kar 40% Sio2 delcev, kar zagotavlja izjemno zaščito, gladkost površine in izjemen sijaj. Premaz se nekoliko počasneje suši, kar omogoča enostavneje brisanje premaza oz. lažjo aplikacijo. Premaz zagotavlja zaščito površine 2 leti.

Vsebina kompleta:
- 1x Premaz Angelwax Enigma Solaris 30ml
- 1x Aplikator za nanos premaza
- 1x Suede krpice za nanos

Navodila za uporabo:
Enigma Solaris nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo namenskega razmaščevalca. Na penasti aplikator  nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo lahko za boljšo obstojnost nanesete še dodaten sloj premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 12 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite.

Varnostni napotki:
NEVARNO:
Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki