Angelwax Enigma Ceramic Wax 33ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

ANG51570

Nov izdelek

Zaščitni vosek s keramičnimi delci

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma je premium zaščitni detailing vosek, kateri vsebuje kompleksne keramične molekule in je bil zasnovan za zagotavljanje dolgotrajne zaščite laka ter neprekosljivega sijaja. V nasprotju z običajnimi detailing voski se keramični delci v Enigmi sprimejo z površino, zapolnijo mikroskopske pore na laku ter zagotavljajo popolnoma gladko površino. Ta prednost ne le, da poveča sijaj vozila temveč tudi zagotavlja izjemno odtekanje vode in samočistilen efekt. Vosek je primeren kot samostojni zaščitni premaz ali kot nadgradnja predhodno nanešenega keramičnega premaza. Prijeten vonj zagotavlja delo z užitkom. Kot vsi Angelwax voski je tudi Enigma izdelana ročno.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate priporočamo nanos na spolirano oz. dobro razmaščeno in dekontaminirano površino. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj Enigme na površino ter pustite 2 minuti, da se vosek sprime s površino. Nato ostanek odstranite z mehko in čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
/

 

Dodatki

Angelwax Revelation 500ml
17,97 €
wishlist
Angelwax Stripped-Ease 500ml
15,97 €
wishlist
Angelwax Perfect Polish 500ml
14,97 €
wishlist
Martincox Microfibre Polish Aplikator 2/1
4,97 €
wishlist
Gyeon Q2M SoftWipe EVO 40x40cm
5,97 €
wishlist

Povezani izdelki