303 Graphene Nano Spray Coating 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

303-30237

Nov izdelek

Sredstvo za zaščito površin 

Več informacij

303 Graphene spray coating je revolucionaren izdelek na osnovi grafen-oksida, ki z minimalnim trudom omogča zaščito kar do 12 mesecev! Premaz ima izjemne hidrofobne lastnosti, ki onemogočajo vodi, da bi se zadrževala na površini, poleg tega pa zmanjšuje možnost nastanka sledi vodnega kamna zaradi zniževanja temperature podlagi. Poleg zaščite pa graphene spray s pomočjo ogljikovih polimerov ustvarja neprekosljiv sijaj in globino barve. 

Za razliko od večine podobnih produktov, je možno 303 graphene spray nanašati tudi na direktni sončni svetlobi. V primeru nanosa na toplo podlago je nanos lažji, saj to  pomaga pri procesu strjevanja premaza.

Graphene spray lahko uporabimo tudi za zaščito: Stekel, platišč in plastik.

Navodila za uporabo: 
Prepričajte se, da je površina pred nanosom čista in suha. V kolikor je potrebno vozilo spolirajte. Izdelek nanesite na krpo iz mikrovlaken ali penast aplikator. Nanašajte v ˝crisscross˝ vzorcu, da prekrijete celotno površino. Po nanosu pustite, da se izdelek posuši (obarva se belo) in obrišite do visokega sijaja s pomočjo nove, čiste mikro krpe. Izdelek ne potrebuje t.i. ˝cure time˝ in ga lahko takoj po nanosu izpostavimo vodi.

Varnostni napotki:
Nevarno:H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P284 Ob nezadostnem prezračevanju nositi opremo za zaščito dihal. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/ prho. P331 NE izzvati bruhanja. P370 + P378 Ob požaru: Za gašenje uporabiti peno, gasilni prah, ogljikov dioksid P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki