Nov
303 Graphene Detailer 473ml

303 Graphene Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

303-30247

Nov izdelek

Graphene detailer za zaščito in sijaj površin 

Več informacij

303 Graphene Detailer je ultimativna novost, namenjena hitri zaščiti vozil ali pa kot sredstvo za vzdrževanje prehodno nanešenega 303 Graphene Nano Spray-a. 303 Graphene Detailer obnovi obstoječ premaz in mu povrne gladkost in izjemen sijaj. Uporabljati ga je možno tudi na mokri površini kot sredstvo za sušenje na zaščitenih ali nezaščitenih površinah.

Graphene detailer lahko uporabimo tudi za zaščito: Stekel, platišč in plastik.

Navodila za uporabo: 
Prepričajte se, da je površina pred nanosom čista in suha. V kolikor je potrebno vozilo spolirajte. Izdelek nanesite na krpo iz mikrovlaken ali penast aplikator. Nanašajte v ˝crisscross˝ vzorcu, da prekrijete celotno površino. Po nanosu pustite, da se izdelek posuši (obarva se belo) in obrišite do visokega sijaja s pomočjo nove, čiste mikro krpe. Izdelek ne potrebuje t.i. ˝cure time˝ in ga lahko takoj po nanosu izpostavimo vodi.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.