Gyeon Q²M Ceramic Detailer 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

Q2MCD1000

Nov izdelek

Detailer z dodanimi keramičnimi delci

Več informacij

GYEON Q²M Ceramic Detailer sta v osnovi dva produkta v enem o čemer govori tudi samo ime produkta. Spray Sealant in Detailer oz hitri čistilec ob enem. Odlična izbira za vsa vozila, ki so zaščitena z keremičnim premazom kakor tudi za nezaščitena. Primarna prednost je da znatno izboljša gladkost in sijaj na površini ob enem pa izboljša hidrofobne lastnosti površine. Kot njegov brat Q²M Quick Detailer je tudi Ceramic detailer otročje lahek za delo. Lahko ga nanašamo na suhe površine ali na mokre in ga tako uporabimo tudi kot sušilno sredstvo. 
Lahko ga uporabljate kot samostojni zaščitni premaz oz. kot sredstvo za vzdrževanje predhodno nanešenih keramičnih premazov, voskov ali sealantov. 

Navodila za uporabo:
Vozilo operite in posušite. Nanesite manjšo količino detailerja na mehko mikro krpo. Detailer enakomerno razmažite po površini. Z drugo krpo nato panel še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
Vsebuje: (R)-p-menta-1,8-dien, D-Limonen. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5- < 15%: anionske površinsko aktivne snovi, parfum. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfum.

Povezani izdelki