Fresso Ceramic Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

FRCEDE05

Nov izdelek

Detailer z dodanimi keramičnimi delci

Več informacij

Še ena novost iz Fresso linije. Quick Detailer z dodanimi SiO2 delci. Formuliran z najnovejšimi sestavinami, katere na površini ustvarjajo izjemen hidrofoben sloj, bleščeč sijaj in globok videz laka. Lahko ga uporabljate kot samostojni zaščitni premaz oz. kot sredstvo za vzdrževanje predhodno nanešenih keramičnih premazov, voskov ali sealantov. Uporaba je sila enostavna, saj se produkt nanaša otročje lahko. Odlikuje ga odlična obstojnost saj je obstojen tudi do 12 tednov. Kot vsi Fresso izdelki je sredstvo izjemno prijetnega vonja. 

Navodila za uporabo:
Vozilo operite in posušite. Plastenko dobro pretresemo in nanesemo manjšo količino detailerja na mehko mikro krpo. Za en panel zadostujejo 2-3 pritiski na razpršilec. Detailer enakomerno razmažite po površini. Z drugo krpo nato panel še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke premaza. Lahko ga nanašamo tudi na mokro površino. (priporočamo nanos na suho površino.)

Varnostni napotki:
208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. 

Povezani izdelki