Meguiar's Ultimate Leather Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

G201316

Nov izdelek

Čistilo in balzam za usnje v enem

Tag:

Več informacij

Meguiar's Ultimate Leather Detailer je hitra 3v1 rešitev za čiščenje in nego vseh vrst gladkega usnja. Učinkovite sestavine varno odstranijo umazanijo in usnju vrnejo njegov naraven izgled. Aloe in druge kakovostne sestavine zagotavljajo, da je usnnje čvrsto in voljno. Specialni zaščitni polimeri in UV zaščita, ščitijo usnje pred staranjem. Rezultat je čisto, negovano in zaščiteno usnje.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Nanesite sredstvo direktno na površino ali na čisto mikro krpo ali aplikator in vtrite v površino. Počakamo ca. 20 minut da se sredstvo vpije v površino. V kolikor je potrebno si pomagamo s specialnimi krtačkami za usnje. Z novo, čisto mikro krpo odstranite ostanek sredstva.

Varnostni Napotki:
P102 Hraniti zunaj  dosega otrok. Lahko povzroči alergijske reakcije. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnim učinkom. Nosite zaščitne rokavice. Če se pojavi draženje kože ali izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč. Odstranite vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki