Angelwax Essentials Pack Interior

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

ANG56391

Nov izdelek

Angelwax komplet za čiščenje notranjosti

Category: Komplet Angelwax.
Tag:

Več informacij

Paket Angelwax Interior Essentials Pack je popoln komplet za nego notranjosti avtomobila, ki je zasnovan tako, da notranjost vašega vozila spremeni v svetišče čistoče in razkošja. Ta skrbno izbrana zbirka sredstev združuje najboljše formulacije za čiščenje, obnovo in zaščito vseh vidikov notranjosti vašega avtomobila. Ta paket je idealen za tiste, ki iščejo celovito rešitev za čiščenje in vzdrževanje notranjosti avtomobila, ki zagotavlja razkošne in profesionalne rezultate.

Vsebina kompleta:
Absolution - čistilo za tekstil (100 ml): čistilo, ki zlahka odstranjuje umazanijo in madeže, notranjost pa je čista in diši po svežini.
Heaven for Leather - Čistilo za usnje (100 ml): čistilo za usnje, ki ga očisti, neguje in neguje ter poskrbi za mehko in elegantno usnje.
Vision - čistilo za stekla (100 ml): čistilo za stekla, ki odstranjuje prstne odtise, lise in film ter zagotavlja kristalno jasno vidljivost za varnejšo in prijetnejšo vožnjo.
Interno: - Čistilo za notranjost (100 ml): Hitro čistilo za notranje površine, ki doda naraven sijaj armaturnim ploščam, vratnim oblogam in drugim površinam ter jih osveži in poživi.

Komplet Angelwax Interior Essentials Pack je odličen za darilo in kot uvod v izdelke Angelwax za tiste, ki jih še niso preizkusili. S tem kompletom lahko izboljšate doživetje v avtomobilu in poskrbite, da je vsaka podrobnost notranjosti negovana in zaščitena z visokokakovostnimi izdelki.

Povezani izdelki