Plast PT Colour - Anthracite Black RAL 9004 75ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

PT2

Nov izdelek

Barva za barvanje plastičnih odbijačev

Tag:

Več informacij

Plast PT je barva za permanentno popravilo oz. barvanje plastičnih odbijačev. V tem primeru ne gre le za premaz, ki poživlja originalno barvo, temveč za pravo barvo, ki površino popravi za vedno. Barvni pigmenti prodrejo močno v strukturo plastike in tako barva postane popolnoma enaka. Zato je primerna tudi za popravilo večjih površin.  Uporaba je enostavna in ne zahteva posebnega znanja. 

Vsebina kompleta:
- barva 75 mm
- Aplikator  za nanos


Navodila za uporabo:
Pred barvanjem priporočamo da površino dobro razmastite in posušite. Le tako lahko dosežemo maksimalen učinek. S pomočjo krep traka in papirja zaščitimo sosednje površine in tako preprečimo, da bi jih po pomoti pobarvali. Barvo na površino nanašamo enakomerno s pomočjo priložene gobice. Po samem nanosu pred uporabo vozila počakamo da se barva posuši.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok



Povezani izdelki