Leather Expert Leather Repair Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

LE297

Nov izdelek

Komplet za popravilo usnja

Tag:

Več informacij

Leather expert Leather Repair kit je priročni komplet za popravilo usnja.  Vsebuje vse kar potrebujete za popravilo. Komplet je pripravljen za uporabo.

Vsebina kompleta:
-  1 x Lepilo Leather Expert Leather Glue 50ml
-  1 x Tekoče polnilo Leather Expert Leather Binder 50ml
-  1 x Polnilna pasta Leather Expert Leather Filler 25ml
-  1 x Flexi polnilna pasta Leather Expert Flexi filler 25ml
-  2 x Gobica
-  Brusni papir
-  Usnjena vlakna
-  Tekstilna vlakna
-  Paletni nožek
-  Navodila za uporabo 

1. Leather Expert lepilo Leather Glue
Leather Expert lepilo za usnje je fleksibilno lepilo na osnovi poliuretana. Primeren je za nanos na notranjo stran usnja je primeren za popravili večjih poškodb. Izjemno efektiven z odlično oprijemljivostjo na usnjene površine.  Primeren je za Lepljenje vseh vrst usnja: Notranjost vozil, pohištva, torbic in oblačil. Primeren le za naravno usnje. Ni primeren za uporabo na semišu ali nabuku. Uporabljamo za lepljenje krpice na poškodovano površino.

2. Leather Expert polnilo Leather Binder
Leather Expert Leather Binder je sredstvo za popravilo oz. obnovo poškodovanih oz. oslabljenih usnjenih površin. Prodira globoko v površino in povezuje poškodovana vlakna. Leather Binder naredi strukturo usnja ponovno močno in preprečuje ponovne poškodbe. Znatno olajša popravilo usnjenih površin npr. odstranjevanje prask. Sredstvo uporabljamo za obnovo vseh usnjenih površin vozil, usnjene galanterije, usnjenega pohištva. Primeren je za naravno usnje. Ni primeren za semiš in nabuk usnje.

3. Leather Expert Filler
Leather Filler je specialno polnilo za popravilo in obnovo usnjenih in vinilnih površin. Produkt namenjen da zapolni vse vrste prask, lukenj in vreznin na usnjenih površinah. Lahko ga obrusimo z brusnim papirjem. Primeren je za popravilo vseh vrst usnja v vozilih, usnjeni galanteriji in usnjenem pohištvu. 

4. Leather Expert Flexifill
Leather Expert Flexi filler je polnilo za popravilo najbolj globokih poškodb na usnjenih površinah. Produkt namenjen da zapolni vse vrste prask, lukenj in vreznin na večjih usnjenih površinah. Primeren je za popravilo vseh vrst usnja v vozilih in usnjenem pohištvu. Na površino ga nanašamo z paletnim nožkom. Sredstvo je v osnovi bele barve a ko se posuši je popolnoma brezbarven. Ni primeren za brušenje z brusnim papirjem. 

Nasvet:
Po končanem popravilu površino lahko pobarvate z barvo za usnje (ni priložena v kompletu)
1 Korak: S pomočjo tekočine Leather Preparer iz površine odstranite stari sloj barve. To bo znatno izboljšalo oprijemljivost barve.
2 Korak: S pomočjo čistila Alcohol Cleaner v celoti razmastite površino.
3 Korak: S pomočjo gobice nanesite barvo za usnje z krožnimi gibi. Nadaljnje sloje lahko nanesemo tudi z pištolo za barvanje. Nanesemo 3-4 sloje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh.
4. Korak: Nanesemo zaključni sloj Top Coat. Nanesemo 3-4 sloje s pomočjo gobice ali z pištolo za barvanje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh. Za boljšo trdnost lahko dodamo še aditiv Cross Linker v višini 5%.

Povezani izdelki