Colourlock Set za nego usnja - Mild

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

121039

Nov izdelek

Profesionalni komplet za čiščenje in nego usnjenih površin

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Komplet za čiščenje in nego gladkega usnja v vozilih in oblazinjenega pohištva. Enostavno odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo iz vseh usnjenih površin. Prodre globoko v pore usnja in nežno odstrani umazanijo. Čistilo ne suši usnja. Po čiščenju je potrebno površino zaščititi še z priloženo kremo za usnje. Krema s svojimi antioksidanti preprečuje popokanje usnja, varuje pred UV žarki ter bledenjem. Povrača gladkost usnjenih površin. Komplet vsebuje blago različico čistila za usnje in je primeren za redno vzdrževane površine.

Navodila za uporabo: Z priloženim čistilom in gobico dobro očistite površino. Za čiščenje težje umazanega usnja priporočamo uporabo Colourlock ščetke za usnje. Ostanek čistila obrišite s čisto mikro krpo. Nato usnjeno površino premažite še z negovalno kremo. Nanašajte jo s pomočjo priložene krpice. Ostanek kreme prav tako odstranite s čisto mikro krpo.

Vsebina kompleta:
- Colourlock Leather Cleaner Mild 125ml
- Colourlock Leather Protector 150ml
- Gobica za čiščenje
- Krpa za nanos

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki