Nov
Carpro Leather Skin Care Kit

Carpro Leather Skin Care Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

CQSKIN

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego usnjenih površin

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

S pravilno nego lahko ohranite usnje v najboljšem stanju in mu tako podaljšate življenjsko dobo. CARPRO Leather SkinCare KIT vsebuje vse, kar ljubitelj nege avtomobila potrebuje za nego in redno vzdrževanje usnjenih površin, ne da bi spremenil njihov videz. Čistilo za usnje CARPRO Cleanse nežno in učinkovito očisti površino usnja in jo pripravi na nadaljnjo nego. Poškodbe zaradi UV-žarkov lahko povzročijo bledenje in izsušijo usnje, kar vodi v nastanek razpok. Balzam za usnje CARPRO Lotion, ki se uporablja z aplikatorjem CARPRO MicroBuff, bo povrnil mehak in gladek občutek ter hkrati zaščitil pred UV-poškodbami, poleg tega pa ne bo vplival na njegov naravni videz.

Vsebina kompleta :

  1. (1) CARPRO Cleanse Čistilo za usnje 150 ml
  2. (1) CARPRO Lotion Leather Conditioner 150ml
  3. (1) CARPRO krtača za usnje
  4. (1) aplikator CARPRO MicroBuff
  5. (1) CARPRO mikro krpa

Navodila za uporabo:
S pomočjo penečega nastavka nanesite CARPRO Cleanse na krtačo in/ali manjšo površino usnja. Čistilo nežno mešajte v prekrivajočih se krogih ali smereh. Z krpo iz mikrovlaken obrišite čistilo in ostanke. Po potrebi postopek ponovite in krtačo za usnje občasno sperite z vodo. Ko je usnje očiščeno in površina suha, pretresite in na aplikator nanesite kapljico losjona CARPRO Lotion v velikosti graha ter ga razporedite na del velikosti 40 x 40cm. Balzam za usnje CARPRO Lotion nežno vmasirajte v usnje, dokler površina ni enakomerno prekrita. Z krpo iz mikrovlaken obrišite odvečni balzam.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki