Angelwax Bilberry Koncentrat 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

ANG50764

Nov izdelek

Koncentrirano čistilo za platišča

Več informacij

Angelwax Billberry je zagotovo eden izmed najbolj popularnih sredstev za čiščenje vseh vrst platišč. Sredstvo je za razliko od konkurenčnih proizvodov prijetno odišavljeno. Odstranjuje tudi najtrdovratnejšo umazanijo in zavorni prah. Primeren za uporabo tudi na kromiranih platiščih. Billberry je koncentriran detergent z razmerjem mešanja 1:2 - 1:10, odvisno od umazanije.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom čistila, platišče sperite z vodo, da odstranite trde delce. Zredčite Angelwax Billberry z vodo v razmerju 1:2 - 1:10. Napršite po platišču in pustite delovati par minut. V primeru trdovratnejše umazanije si pomagajte s krtačo ali gobo. Platišče nato dobro sperite s čisto vodo in obrišite do suhega z čisto mikro krpo. Za lažje čiščenje priporočamo zaščito platišča z Angelwax Wheelwax-om.

Varnostni napotki:
Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.

Povezani izdelki