Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil TFR 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

SG10.121

Nov izdelek

Predpranje na osnovi citrusov

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil je močnejše predpranje na osnovi naravnih citrusov, kateri zagotavljajo večjo čistilno moč. Hitro in enostavno razgradi trdovratnejšo umazanijo na spodnjih delih vozila, platiščih, vratnih tečajih in ostalih površinah, katere so bolj na udaru umazanije. Sredstvo enostavno napršite na vozilo počakate par minut in sperete z vodo. Tak postopek bistveno zmanjša možnost nastanka prask pri kasnejšem pranju vozila s šamponom. Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstva nikoli ne nanašajte na vroče vozilo ter ga vedno nanašajte v senci. Sredstvo zredčite v razmerju 1:10 ter nanesite na površino. Pustite delovati cca. 5 minut ter nato vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato operite še s šamponom po dvo vedrnem sistemu. Priporočamo uporabo tople vode. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Pomarančevec, sladki, ekstrakti. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: anionske površinsko aktivne snovi, <5% EDTA in njene soli.



Povezani izdelki