Good Stuff Wheel Cleaner Alkaline 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

GS139

Nov izdelek

Koncentrirano čistilo za platišča

Več informacij

Alkalno čistilo za čiščenje vseh vrst platišč. Primeren je za alu, jeklena in vsa ostala platišča. Moderne sestavine vsebujejo inhibitorje za preprečevanje korozije. Visoko peneča formula pa omogoča znatno boljši učinek čiščenja. Izdelek je visoko koncentriran zato ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Odlična alternativa za izjemno umazana platišča, katera že dlje časa niso bila očiščena. Prijeten vonj po Coca Coli pa zagotavlja boljši občutek pri samem delu.  

Navodila za uporabo:
Pred nanosom čistila, platišče sperite z vodo, da odstranite trde delce. Sredstvo redčimo z vodo v razmerju 1:3 - 1:10. Napršimo po platišče in pustimo delovati 1-2 minute. V primeru trdovratnejše umazanije si pomagamo s krtačo ali gobo. Platišče nato dobro speremo s čisto vodo in obrišimo do suhega z čisto mikro krpo. Za lažje čiščenje priporočamo zaščito platišča z voskom za platišča Good Stuff. Ne uporabljamo na vročem platišču ali direktni sončni svetlobi. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Pred uporabo sprobamo na skritem mestu.  

Varnostni napotki:
Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.

Dodatki

Work Stuff Work Bottle 1L
5,97 €
wishlist
Work Stuff Squall Wheel Brush
19,97 €
wishlist
K2 Scepter Pro Wheel Brush
13,97 €
wishlist
Good Stuff Wheelwax 25ml
12,97 €
wishlist

Povezani izdelki