SGCB Prep Wash S 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

SGFB016

Nov izdelek

Koncentrat za predpranje

Tag:

Več informacij

Sgcb Prep Wash S je ultra visoko koncentriran detergent za predpranje, saj ga lahko redčimo v razmerju do 1-500. Hitro in enostavno razkroji tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo . Že manjša količina zagotavlja znatno pranje, kar omogoča daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena formula z lahkoto odstrani umazanijo, mrčes, olje in maščobe brez mehanskega delovanja brez da bi s tem poškodoval že premazane površine. Kljub visokem pH zagotavlja varno čiščenje za bolj občutljive dele vozila.

Navodila za uporabo:
Sredstvo razredčite z vodo v razmerju 1:500. Razpršite po celotnem avtomobilu, počakajte nekaj časa in sperite z močnim curkom vode. Izdelek se lahko uporablja tudi z penomatom. OPOZORILO: izdelka ne nanašajte na vroče površine in ne dovolite, da se posuši.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Tetrasatrijev pirofosfat. Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine.
H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje linalol; 3,7-dimetil-1,6-oktadien-3-ol; dl-linalol (LINALOOL), (R)-p-menta-1,8-dien;d-limonen (LIMONENE). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki