CarPro Glass Mitt Glove

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

CQGMITT

Nov izdelek

Mikro rokavica za čiščenje stekel

Category: Krpe za stekla.
Tag:

Več informacij

Nova CarPro GlassMitt je specialna rokavica, razvita posebej za bolj učinkovito čiščenje steklenih površin. Omogoča efektivno čiščenje od roba do roba.  Posebna mešanica mikro vlaken omogoča nežno odstranjevanje nečistoč popolnoma brez sledi.  Dobro očiščena stekla izboljšajo vidljivost in posledično tudi varnost na cesti. S CarPro rokavico zlahka odstranimo razne vrste umazanije, še posebej iz težje dostopnih mest, kot naprimer na zadnjih steklih. 

Navodila za uporabo:
S pomočjo vaflaste strani rokavice in v kombinaciji s čistilom Carpro Clarify ali Carpro Eraser odstranimo umazanijo. Rokavico nato obrnemo okoli in s pomočjo druge strani zbrišemo do suhega. 

Vzdrževanje:
Svetujemo, da krpo perete ločeno od krp za odstranjevanje voskov in polirnih past. Krpo operite v pralnem stroju z uporabo namenskega čistila za mikro krpe ter maksimalno temperaturo 40
°C. Krpo po pranju posušite na svežem zraku. Za pranje ne uporabljajte bio detergentov ali mehčalcev saj lahko le te poškodujejo mikro krpo.

Dodatki

CarPro Eraser 500ml
14,97 €
wishlist
CarPro Clarify 500ml
10,97 €
wishlist
CarPro Clarify 1L
15,97 €
wishlist

Povezani izdelki