CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

CQDHYDRATE50

Nov izdelek

Mikro krpa za sušenje vozil

Tag:

Več informacij

CarPro DHydrate je mikro krpa najvišjega razreda za varno in efektivno sušenje vozil po pranju. Narejena je iz posebne mešanice poliestrskih vlaken, katera vpijejo ogromne količine vode, obenem pa so popolnoma varna do površine tudi po 100-tih pralnih ciklih. DHydrate najbolje deluje, če jo položite na površino in enostavno potegnete čez vozilo. Dvostranska zasnova omogoča odlično vpojnost na strani z daljšimi vlakni, gladka stran pa je idealna za brisanje stekel, saj za seboj ne pušča nikakršnih sledi. Siva barva krpe zagotavlja, da lažje opazite kdaj je krpa umazana. Tako lahko preprečite brisanje vozila z umazano krpo. Krpa je narejena v Koreji iz 540gsm mešanice najkakovostnejših mikro vlaken. Velikost krpe je 50x50cm in je primerna za brisanje zaščitenih vozil ali manjših površin.

Navodila za vzdrževanje:
Svetujemo, da krpo perete ločeno od krp za odstranjevanje voskov in polirnih past. Krpo operite v pralnem stroju z uporabo namenskega čistila za mikro krpe ter maksimalno temperaturo 40°C. Krpo po pranju posušite na svežem zraku. Za pranje ne uporabljajte bio detergentov ali mehčalcev saj lahko le te poškodujejo mikro krpo.

Povezani izdelki