Labocosmetica Floor & Carpet Brush

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

A0476

Nov izdelek

Krtača za tepihe

Category: Krtače.
Tag:

Več informacij

Unikatna krtača za čiščenje tekstilnih tepihov je izdelana iz izjemno učinkovitih medeninastih ščetin v notranjosti krtače in iz odpornih ščetin iz Nylona, ki še dodatno varujejo površine. Kovinske ščetine so izjemno učinkovite a poleg tega dovolj nežne, da so primerne za čiščenje delikatnih površin. 

Sposobnost krtač, da služijo kot indikatorji za naslednji izdelek, je ena njihovih največjih inovacij. Z odstranjevanjem prahu in poudarjanjem vsakega madeža omogočajo hiter pregled in izbiro med »Glico« in »Ductile«, kar zagotavlja ciljno in brezkompromisno čiščenje.

Izjemen in trpežen dizajn:
Telo ščetk je izdelano iz evaporiranega bukovega lesa, proces, ki izboljša mehanske lastnosti lesa in poveča njegovo vzdržljivost. Dodatno zaščiteno s parafinsko vodoodporno obdelavo, je telo ščetke zaščiteno pred vpijanjem tekočine in nastajanjem plesni.

Popolna sinergija v Labocosmeticinem ciklu 2pH:
Ti čopiči so ključna sestavina, ki pospeši proces čiščenja v Labocosmetica ciklu 2pH. Ne le učinkovito odstranijo prah, ampak tudi pripravijo površino za naslednji korak, zaradi česar je celoten postopek čiščenja hitrejši in učinkovitejši.

Povezani izdelki