Labocosmetica Fabric Seat Brush

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

A0475

Nov izdelek

Krtača za tekstilne površine

Category: Krtače.
Tag:

Več informacij

Unikatna krtača za čiščenje tekstilnih sedežev je izdelana iz izjemno učinkovitih medeninastih ščetin v notranjosti krtače in iz odpornih ščetin iz Nylona, ki še dodatno varujejo površine. Kovinske ščetine so izjemno učinkovite a poleg tega dovolj nežne, da so primerne za čiščenje delikatnih površin. 

Revolucija v čiščenju notranjosti avtomobila
Raziščite odličnost novih krtač Labocosmetica 2pH, zasnovanih za revolucijo čiščenja notranjosti katerega koli vozila. Medtem ko imajo tradicionalne metode, kot sta sesanje in tornador, svoje omejitve, ščetke 2pH predstavljajo evolucijski preskok brez primere v svetu detajlov.

Vrhunski materiali za vrhunske rezultate:
Pravo srce teh krtač je valovita kvaterna medenina. Ta revolucionarni material, skrbno izbran, združuje robustnost in fleksibilnost. Kvartarni medeninasti filamenti spoštujejo in ohranjajo vlakna tkanine ter zagotavljajo globoko, a izjemno nežno čiščenje. Kot bi imeli moč in natančnost profesionalca v eni sami krtači.

Popolna sinergija v Labocosmeticinem ciklu 2pH:
Te krtače so ključna sestavina, ki pospeši proces čiščenja v Labocosmeticinem ciklu 2pH. Ne le učinkovito odstranijo prah, ampak tudi pripravijo površino za naslednji korak, zaradi česar je celoten postopek čiščenja hitrejši in učinkovitejši.

Povezani izdelki