APS FIFTY BRUSH HARD FLEX PXE 50mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

APS-BE4F-BU

Nov izdelek

Mini krtača za na polirni stroj

Category: Krtače.
Tag:

Več informacij

Podaljšek krtače APS za Flex PXE80 je praktičen rotacijski nastavek za neposredno povezavo s polirnim strojem Flex PXE80 in omogoča hitro ter udobno čiščenje preprog in tekstila, usnja, pnevmatik ter nežno ali intenzivno čiščenje vseh drugih nesvetlečih površin. 

APS BE4F Brush Extension je nov in izjemno praktičen pristop k uporabi rotacijske čistilne krtače neposredno na vašem akumulatorskem polirnem stroju Flex PXE80. Nastavek omogoča enostavno čiščenje pnevmatik in omogoča globinsko čistočo z minimalnim naporom. To vključuje tudi čiščenje strukturiranih in močno umazanih plastičnih površin, gumijastih trakov in bočnic pnevmatik ter madežev na tekstilu, oblazinjenju in preprogah.

Z več kot 750 fleksibilnimi ščetinami je dosežena zanesljiva porazdelitev čistila in globinsko čiščenje površine.
V nasprotju z akumulatorskim vijačnikom poševna zasnova Flex PXE80 omogoča veliko boljšo dostopnost na ožjih in zavitih območjih. Hkrati ni učinka vzvoda in krtačo je mogoče zelo natančno voditi pri kateri koli hitrosti in površini, kontaktni pritisk pa je mogoče zelo natančno dozirati.

Pozor: Pri občutljivih materialih (alkantara, flis,...) je treba artikel preizkusiti brez pritiska na neopaznem mestu.

Povezani izdelki