K2 Mega Tank 28g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


4,87 € z DDV

K2B167

Nov izdelek

Epoksi tesnilna masa za popravila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Industrijska epoksi masa za trajna popravila rezervoarjev, hladilnikov in ostalih elementov brez demontaže. Trajno zatesni in je popolnoma trdna. Lahko brusimo in vrtamo. Odporna na vodo, čistila in vse ostale tekočine kot je olje, nafta in ostala maziva. Temperaturno obstojna do 121C.

Navodila za uporabo:
Za popravilo rezervoarja: Popolnoma izpraznemo rezervoar. Z nožem odrežemo potrebno količino mase in jo dobro pregnetemo, da dobimo enotno barvo. Močno pritisnemo na mesto popravila. Masa se strdi v odvisnosti od pogojev v 5 min do 2 ure. Popolnoma trdna postane v 12 urah.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: Reakcijski produkt bisfenola A epiklorohidrinske smole s povprečno molekulsko težo ≤ 700. EUH 205 Vsebuje epoksidne sestavine. Lahko povzroči alergijski odziv. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.