K2 Silicon Spray 400ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,07 € z DDV

B430

Nov izdelek

Profesionalni silikon v spreju

Category: Maziva.
Tag:

Več informacij

Silikon v spreju je produkt z zelo širokim spektrom uporabe. Uporabljamo lahko kot mazilo, sredstvo za popuščanje v plastični in gumarski industriji in ostalih panogah kot so kemična in prehrambena industrija. Preprečuje staranje in ohranja materiale kot nove. Preprečuje škripanje. Odlično prodira v površino skozi najmanjše pore v materialu. Vodo odporen in zato primeren za vse vremenske pogoje. Odličen artikel za industrijo, motosport, vzdrževanje vozil. Deluje hitro in učinkovito. Odličen kot mazilo za vsa gumijasta tesnila na vozilih (vrata). Preprečuje da v zimskem času vrata primrznejo na karoserijo! Preprečuje nastajanje korozije, preprečuje staranje gume in deluje kot globoko prodirajoče mazilo.

NAVODILO ZA UPORABO:
Pred uporabo dobro pretresemo. Površine morajo biti pred nanosom suhe in čiste. Intenzivnost silikonskega filma je odvisna od samega nanosa. Dlje časa pršimo po površini, tanjši bo nanos silikona na površino. Pri nanosu bodite pozorni, da sredstva ne nanašate na ostale površine. Če pršimo iz daljše razdalje bo nanos bolj tanek in posledično nudil tudi manj zaščite.

VARNOSTNI NAPOTKI:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H315 Povzroča draženje kože. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Brez zadostnega prezračevanja lahko pride do nastanka eksplozivnih zmesi

Povezani izdelki