Renovo Soft Top Canvas Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

RFC500

Nov izdelek

Čistilo za kabrio strehe

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Sredstvo za redno čiščenje in osveževanje kabrio streh in ponjav na plovilih. Odstranjuje površinsko in globoko vžrto umazanijo. Ne povzroča razbarvanja oz. spremembe barve na strehi. Soft Top Canvas Cleaner je primeren za čiščenje streh pred nanosom Renovo Soft Top Reviever-ja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno najprej preizkusite na skritem mestu. Z ščetko odstranite površinsko umazanijo. Rahlo napršite površino z čisto vodo (strehe ne zmočite preveč). Pred nanosom dobro pretresite. Vsebino čistila prelijte v posodo. Sredstvo enakomerno nanesite na površino s čistim čopičem. Nanašajte s sredine proti robu. Pustite delovati od 20 do 40 minut, da sredstvo prodre v madež in ga zmehča. V čisto vedro nalijte vročo vodo (toliko vročo, kolikor jo lahko prenesete) in s krtačo dobro zdrgnite površino. Krtačo redno splahujte v vedru z vročo vodo. Na koncu površino dobro sperite s tekočo vodo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

Povezani izdelki