Nov
CarPro FGForce Glass Coating Kit

CarPro Gforce Glass Coating Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

CQGGLASS

Nov izdelek

Zaščita za steklene površine z ekstremno obstojnostjo

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

S pojavom premazov DQUARTZ so se avtomobilski premazi za vedno spremenili, zdaj pa je CARPRO svojo tehnološko revolucijo prenesel tudi na vaše vetrobransko steklo in steklene površine! Povsem nov premaz DQUARTZ GForce za steklo je revolucionarna nova nano diamantna tehnologija, ki je bila ustvarjena od temeljev, da se neposredno veže na steklo, kar zagotavlja vrhunsko zaščito in kristalno jasen vid do 2 let!

Izboljšana vodoodbojnost in oprijemljivost na steklo:
Na novo so zasnovali hidrofobno tehnologijo in tehnologijo oprijema, da bi zagotovili močno vez z vašimi stekli, kar omogoča, da kapljice vode brez težav zdrsnejo s stekla, kar zagotavlja izjemne hidrofobne učinke tudi pri hitrostih pod 30 km/h.

Revolucionarna nano diamantna tehnologija:
GForce vključuje najnovejšo tehnologijo DQ s sintetičnimi delci nano diamantov, ki zagotavljajo odpornost proti praskam brez primere. Ta premaz ne le povrne sijaj vašim oknom, temveč jih tudi pomaga zaščititi pred praskami in umazanijo, kar zagotavlja, da bodo vaša okna ostala brezhibna.

Zaščita skozi vse leto:
Ta odporen premaz zagotavlja dolgotrajno zaščito vaših oken skozi vse leto, ne glede na to, ali je vroče in vlažno ali deževno poletje, mrzla zima ali kaj vmes. DQUARTZ GForce ne ohranja le čistih stekel, temveč tudi močno izboljša varnost voznika in potnikov z neprimerljivo samozavestjo in jasnim vidom ne glede na razmere.

Lastnosti:

  • Trajanje: 12 ~ 24 mesecev ali več kot 13.000 ciklov brisalcev.
  • Izjemno enostaven za uporabo.
  • Izjemna odbojnost vode.
  • DQUARTZ funkcionalna sintetična nanodiamantna tehnologija.
  • Izjemna vzdržljivost.
  • Odlična jasnost.
  • Odstranjuje vodo pri hitrosti do 30 km/h.

Vsebina:

  • (1) 10 ml DQUARTZ GForce
  • (1) krpa iz mikrovlaken
  • (5) bombažne okrogle blazinice
  • (2) Nalepka DQUARTZ
  • (1) Uporabniški priročnik CARPRO (svetujemo uporabo naših navodil, ki so prikazana spodaj)

Navodila:

  1. Steklo po potrebi najprej spoliramo s primerno polirno pasto. Površino nato obrišite s CARPRO Eraserjem ali izopropil alkoholom in čisto neuporabljeno brisačo 2-Face.
  2. GForce pretresite in nato nanesite linijo izdelka po aplikatorju. Priporočamo uporabo aplikatorja CQUARTZ (ni priložen), ovitega s semiš krpico (ni priložena). Lahko se odločite za uporabo 5 priloženih bombažnih aplikatorjev.
  3. Obrišite del površine 2 kvadratnih metrov v ravnih linijah in nato prekrijte v pravokotnem vzorcu prekrivanja. Nanesite čim bolj enakomerno. Po potrebi dodajte več izdelka v aplikator, da se izognete grabljenju.
  4. Preidite na naslednji del in ponovite korake 3 in 4.
  5. Po nekaj minutah, ko se izdelek razblini, se vrnite na prvi del in s čisto brisačo 2-Face obrišite vse visoke lise. (Preglejte z vseh kotov pri dobri svetlobi).
  6. Ponovite korak 6 na vseh delih, ki ste jih nanesli, v vrstnem redu, kot ste jih nanesli.
  7. Če želite nanesti drugi sloj, počakajte 30 ~ 45 minut od začetka nanašanja. 

Povezani izdelki