Nov
SOFT99 GLACO KIT

Soft99 Glaco Premium Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

S9904165

Nov izdelek

Komplet zaščitnih premazov + gratis čistilo za stekla

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Komplet zaščitnega premaza za vetrobranska in stranska stekla ter kremastega čistila s katerim steklo temeljito očistite ter poskrbite za maksimalno obstojnost zaščitnega premaza. Ob nakupu kompleta pa Vam podarimo še čistilo za stekla z dodano zaščito.

Soft99 Ultra Glaco:

Soft99 Ultra Glaco je zaščitni premaz za steklene površine vozil, plovil in letal, kateri je odporen na trenje brisalcev, prah, avtopralnice in čistila. Njegova obstojnost je kar 6x daljša od podobnih izdelkov. Premaz je obstojen do enega leta. Zelo enostaven za nanos.

Navodila za uporabo:
Steklo pred nanosom premaza dobro očistite in razmastite. Plastenko dobro pretresite (zamašek naj ostane na plastenki). Odstranite zamašek in sredstvo enakomerno nanesite na suho steklo. Sredstva ne nanašajte na mokro površino, saj jo lahko poškodujete. Po 5-10 minutah premaz odstranite s čisto in suho mikro krpo. Vozila naslednjih 12 ur ne izpostavljajte zunanjim vplivom, da se premaz dobro oprime površine.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: propan-2-ol. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.  P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On: 

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On je sredstvo za odstranjevanje starih premazov, oljnatih madezev ali trdovratne umazanije. Je najboljše sredstvo za pripravo površine pred nanosom zaščitnih premazov iz serije Soft99 Glaco ter ostalih zaščitnih premazov. Edinstvena oblika izdelka omogoča hitro in enostavno uporabo.
Navodila za uporabo:
Steklo operite z šamponom ter obrišite do suhega z mikro krpo. Plastenko dobro pretresite in odstranite plastični pokrovček. Polirajte toliko časa, dokler površina ne odbija več vodnih kapljic. Ostanke paste sperite z vodo in površino ponovno obrišite. Nato svetujemo, da steklo zaščitite z namenskim zaščitnim premazom. 
Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Soft99 Glaco De Cleaner 400ml - GRATIS OB NAKUPU KOMPLETA

Soft99 Glaco De Cleaner je kombinacija čistila za stekla in zaščitnega premaza. Enostavno odstranjuje umazanijo, ptičje iztrebke in insekte obenem pa ustvari zaščitni sloj, kateri odbija vodo od hitrosti 60 km/h naprej. Čistilo je zelo enostavno za brisanja površina pa ostane čista dolgo časa. Izdelek je popolnoma prijazen okolju. Sredstvo je odlično v kombinaciji z zaščitnim premazom Soft99 Ultra Glaco Glass Coating.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Napršite z razdalje 15-20cm. Če čistilo uporabljate za čiščenje notranjih stekel, ga napršite na mikro krpo. S tem preprečite nastanek madežev na armaturni plošči. Čistilo razmažite po steklu in obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol. Pred uporabo natančno preberite navodila. Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje
prepovedano. P261 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki