Mothers NuLens Headlight Renewal Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

MO-07251

Nov izdelek

Komplet za obnovo žarometov s pomočjo vrtalnega stroja

Tag:

Več informacij

Žarometi so dnevno izpostavljeni UV žarkom, vročini, hladu, raznim kemikalijam, itd., posledično postanejo motni in rumeni s tem pa se zmanjša vidljivost. Z Mothers NuLens kitom za obnovo žarometov lahko v le nekaj minutah sami obnovite svoje oksidirane in porumenele žaromete. S pomočjo seta lahko obnovite žaromete, plastična okna kabrio streh, vizirje čelad, plastične vetrobrane motorjev in čolnov.

Set vsebuje:

  • Polirni nastavek za vrtalni stroj
  • Patentirana polirna gobica za plastiko
  • Pasto za poliranje in zaščito plastičnih površin.
  • Različni brusni papirji

Navodila za uporabo:
Površino dobro operite in posušite.  Poškodovan žaromet najprej zbrusite s priloženim brusnim papirjem, dokler ne postane povsem mat. Polirni nastavek pritrdite na vrtalni stroj. Nanesite manjšo količino priložene paste na nastavek in začnite s poliranjem. Polirajte tako dolgo, dokler žarometu ne povrnete prvotnega sijaja. Nastavka nikoli ne držite le na enem mestu. Po končanem poliranju, ostanek paste obrišite s čisto mikro krpo. Za dolgotrajno zaščito priporočamo še zaščito žarometa z namensko zaščito.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! 
Vsebuje: NUC - solvent nafta srednja alifatska. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenost: živčevje EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101 Če potrebujete zdravniško pomoč pokažite embalažo ali etiketo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih 648/2004: 15-30%: alifatskih ogljikovodikov. Vsebuje: Parfumi, benzil salicilat, mešanica metilkloroizotiazolinon in metilizotiazolinon (3:1).




Povezani izdelki