Gtechniq Bike Clean 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

GT BBCL1

Nov izdelek

Specialno čistilo za čiščenje koles

Category: Nega koles.
Tag:

Več informacij

Gtechniq Bike Clean je novo čistilo na osnovi citrusov namenjeno čiščenju koles. Odstranjuje vse vrste umazanije z vseh delov kolesa. Kljub temu, da je biorazgradljivo ima odlično čistilno moč. Bike Clean je popolnoma varen za vse površine, jih ne poškoduje ali razbarva.    

Navodila za uporabo: 
Grobo umazanijo odstranimo z vodnim curkom. Na površino napršimo sredstvo , počakamo nekaj časa. V kolikor je potrebno si pomagamo z krtačo ali gobo. Na koncu speremo z vodnim curkom.

Priporočilo: Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Ne nanašamo direktno na vroče površine. V kolikor je potrebno produkt najprej testiramo na skriti površini.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, <5% ne ionske površinsko aktivne snovi.


Povezani izdelki