Gtechniq Bike Wash 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

GT BBW0.25

Nov izdelek

Šampon za pranje koles

Category: Nega koles.
Tag:

Več informacij

Gtechniq Bike Wash je šampon narejen posebej za pranje koles. Njegova pH nevtralna biorazgradljiva formula očisti še tako umazano kolo, pri tem pa ne poškoduje površin. Izjemno koncentrirano in z visoko stopnjo lubrifikacije poskrbi, da je varen in učinkovit na vseh površinah kolesa. S pomočjo svojih revolucinarnih sestavin razgradi blato, cestno in ostalo umazanijo, s tem pa poskrbi za svetlečo in člisto površino. 

Navodila za uporabo: 
V vedro s toplo vodo dodajte dva pokrovčka Bike Wash-a in s pomočjo gobe ali rokavice operite kolo. Po končanem pranju sperite z vodo in posušite z namensko krpo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, <5% ne ionske površinsko aktivne snovi.


Povezani izdelki