Sam's Rubber & Trim Dressing 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

641-123069

Nov izdelek

Premaz za gumijaste in plastične površine

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Rubber & Trim Dressing je odlična rešitev za povrnitev sijaja oz. poživitev vseh zunanjih plastičnih in gumijastih delov. Premaz se na površini popolnoma posuši in ni masten oz. lepljiv. Zagotavlja OEM videz površine, brez nepotrebnega sijaja. Primeren je tudi za uporabo na pnevmatikah.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro očistite z razmaščevalcem (All Purpose Cleaner), da omogočite premazu popoln oprijem. Na penast aplikator nanesite 3 kapljice premaza v velikosti graha ter premaz dobro vtrite v površino. Ostanek premaza obrišite z čisto krpo, da dosežete mat videz površine. Za obnovo zelo zbledelih površin priporočamo nanos sredstva v več slojih.

Varnostni napotki: 
Pozor: H373 – Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P314 – Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki