Chemical Guys Leather Conditioner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

SPI401_16

Nov izdelek

Negovalna krema za usnje

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

Sredstvo za zaščito in obnovo vseh vrst usnjenih površin. Sredstvo povrača usnjene površine nazaj v prvotno stanje. Skrb za usnje je enako kot skrb za kožo. Formula z naravnim vitaminom E nahrani usnje in mu povrne mehkobo, obenem pa mu nudi dolgotrajno zaščito. Leather Conditioner usnje vlaži in s tem zmanjša možnost popokanja in sušenja. Naravne čistilne sposobnosti aloe omogočajo Leather Conditioner-ju, da odstrani lažje madeže z vseh usnjenih površin. Unikatna formula je suha na otip, površina po nanosu postane gladka, vozilo pa zadiši po usnju. Leather Conditioner zagotavlja odlično UV zaščito, ki preprečuje popokanje in bledenje usnja.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom Leather Conditionerja, površino dobro očistite z Chemical Guys Pure Leather Cleaner čistilom. Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite na mikro krpo ali aplikator in ga enakomerno razmažite po celotni površini. Pustite, da se krema vpije in nato ostanek obrišite s čisto krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
 EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj  dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI  ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali  zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno  izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to  lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki