Autosol Rust Ex 250 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

AU34250

Nov izdelek

Sredstvo za odstranjevanje rje

Tag:

Več informacij

Kombinacija aktivnih kemičnih sestavin v kombinaciji z izbranimi polirnimi delci tvorijo unikatno sredstvo za odstranjevanje rje iz kovinskih površin. Poleg odstranjevanje rje sredstvo zagotavlja tudi zaščito na površini in tako podaljšije življenjsko dobo kovini. Inhibitorji korozije zmanjšujejo izpostavljenost površine. Odlikuje ga enostavna uporaba na vseh kovinskih površinah. Sredstvo je prijazno do uporabnika.

Navodilo za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj minut da reagira in zbrišemo z čisto krpo. V kolikor je potrebno oz. da pospešimo proces čiščenja si pomagamo s krtačo ali gobico.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Hraniti zaklenjeno.

pozor.pngjedko.png

Povezani izdelki