KochChemie Fresh Up 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

153001

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnega vonja

Več informacij

Visokokakovostni odstranjevalec neprijetnih vonjav v vozilih, prikolicah, sanitarnih, stanovanjskih in komercialnih prostorih. Učinkovito odstrani vonj po cigaretnem dimu, živalih, bioloških vonjav, itn. Osveži prostore, tekstil in površine s prijetnim vonjem.

Navodilo za uporabo:
Izdelek je pripravljen za uporabo. Najprej temeljito očistite in odstranite umazanijo ter vire vonjav. Nato sperite ter uporabite FRESH UP.

Varnostni napotki:
Pozor: Povzroča hudo draženje oči.Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. Vsebuje Zmes: 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC št.247-500-7] in 2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC št. 220-239-6] (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki