CarPro SO2Pure 2.0 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

CQSOPURE500

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

CARPRO SO2Pure je najnovejša inovacija v tehnologiji čiščenja zraka! SO2Pure je napreden premaz za čiščenje zraka, ki temelji na najnovejši Tio2 nano tehnologiji! Ob prisotnosti svetlobe se na površinah, obdelanih s SO2Pure, tvori in vzbuja aktivni kisik, ki hitro uniči vsa mikroorganizmne, ki onesnežujejo zrak, ki so prej obstajala ali pristanejo na njem po nanosu. To vključuje nevtralizacijo organskih vonjav, cigaretnega dima, bencinskih hlapov, smoga, izpušnih plinov, odvajanja kemikalij ali HOS iz avtomobilskih tkanin, plastike in zračnih toksinov!

SO2Pure jih ne samo preprosto uniči, temveč popolnoma razgradi njihove mikroskopske ostanke v neškodljiv plin in vodno paro. Celoten proces fotokatalitične razgradnje SO2Pure je zelene narave. V primerjavi s trenutno priljubljeno, a nevarno tehnologijo čiščenja ozona, ionsko ali HEPA tehnologijo je foto katalizator daleč najučinkovitejša metoda čiščenja, ki je na voljo za obdelavo zraka. Trajni premaz SO2Pure zahteva samo en nanos, da bo vaš avto čist in prečiščen. Vsaka uporaba povzroči učinek čiščenja do 1 leta.

SO2Pure je varen, nestrupen, pH nevtralen, brezbarven in brez vonja in ga je mogoče nanesti na praktično katero koli površino notranjosti vašega avtomobila, kot so pokrov, sedež, strop, armaturna plošča in stranske plošče. Poleg tega SO2Pure prevleče površine v vašem vozilu in napade prihodnje molekule vonjav, ko pridejo v stik z njim.



Navodila za uporabo:
Oblazinjene površine: Predhodno posesajte in očistite površino. Napršite SO2Pure na površino in pustite, da se posuši.

Trde površine: Površino očistite in posušite. Napršite SO2Pure direktno na površino in pustite, da se vidno posuši na sobni temperaturi. Višek produkta zbrišite s svežo, suho mikro krpo. Vozilo prestavite na sončno svetlobo, da se sproži fotokalatični proces.

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki posodo ali etiketo z izdelkom. P102 Hraniti ločeno od otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P501 Vsebino / posodo zavrzite v ustrezno posodo za recikliranje v skladu z lokalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% kationske površinske aktivne snovi, parfumi. 

Povezani izdelki