3D GLW Series Odor Eliminator 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

354OZ16

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

Profesionalni izdelek za hitro in učinkovito odstranjevanje neprijetnih in trdovratnih vonjav. Njegova edinstvena formula je zasnovana za odstranjevanje neprijetnih vonjav po hrani, tobaku, urinu, živalih itd., hkrati pa je izdelek, ki je nujen po vsakem čiščenju notranjosti in preprog za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav zaradi vode ali vlage. Njegova edinstvena tehnologija, ki razgraja organske ostanke, ki povzročajo neprijetne vonjave in njegove posebne molekule, ki se „ponovno aktivirajo“ na vlagi, in daje občutek, da je prostor ves čas čist.

Predstavljamo odstranjevalec neprijetnih vonjav 3D serije GLW. Izjemno rešitev, zasnovano za hitro in učinkovito nevtralizacijo in odpravo neželenih vonjav, ki za seboj pusti pomlajevalen in osvežujoč vonj. V svetu, polnem različnih vonjav, ki lahko zmotijo harmonijo vašega okolja, je ta izdelek močan zaveznik v boju proti neprijetnim vonjavam. Njegova hitro delujoča formulacija ne le prikriva neprijetne vonjave, temveč jo izkorenini že pri njenem izvoru. Ne glede na to, ali gre za vonjave po hišnih ljubljenčkih, hrani ali katere koli druge neželene vonjave, ta odstranjevalec vonjav poskrbi za njihovo hitro nevtralizacijo, zaradi česar bo vaš prostor oživljen in vabljiv.

Varnost je najpomembnejša in Odor Eliminator serije 3D GLW jo postavlja v ospredje. Gre za osvežilec zraka brez topil, ki je skrbno izdelan za zagotavljanje dobrega počutja vaših bivalnih prostorov in okolja. Ko uporabljate ta izdelek, lahko mirno dihate, saj veste, da ne le učinkovito odpravlja neprijetne vonjave, temveč to počne brez vnosa škodljivih kemikalij ali ostankov. To je idealna izbira za ohranjanje dosledno svežega in čistega vzdušja v vaši okolici.

Prednosti:
- Hyper eleminator neprijetnih vonjav
- Premium osvežilec zraka
- Formula, ki ne pušča madežev
- Blokira nove vonjave


Navodila za uporabo:
Neprijetne vonjave se zažirajo predvsem v blago, zato priporočamo, da ga popršite predvsem po preprogah, tapisomu in blagu. Pršite enakomerno, ne da bi nasičili tkanine, pustite da izdelek prodre, ne da bi ga oprali s ščetkami ali krpami in počakajte, da se posuši. Za vztrajne vonjave priporočamo, da postopek ponovite, ki se površina posuši. Pri posegih na trdih površinah kot je plastika, priporočamo, da izdelek popršite in obrišete s krpo. Izredno čiščenje: Pri vonjavah kot sta mleko in urin, ki jih je vpila tkanina, pazite, da se izdelek dobro in enakomerno vpije v tkanino, obrišite z vlažno krpo po 5 minutah.

Varnostni napotki:
P102 Hranimo izven dosega otrok. 

Povezani izdelki