IGL Ecoclean Tar 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

FG000018

Nov izdelek

Odstranjevalec insektov in smole

Več informacij

IGL Ecoclean Tar je večnamensko inovativno, uporabniku nenevarno čistilo izdelano na podlagi najmodernejše tehnologije z izvlečki soje. Učinkovito večnamensko čistilo za zunanjost vozil, saj mu njegova posebna formula omogoča, da se odlično sprime na vertikalno površino. Odstranjuje insekte, cestni film, smolo in katran. Zelo učinkovit je pri odstranjevanju črnih madežev, ki so posledica umazanih tesnilnih gumic ob steklih vozil. Unikatne sestavine omogočajo hitro in učinkovito delovanje ob predpostavki da sredstvo ne škoduje površinam na vozilu. Deluje izjemno hitro in čisti brez sledi.

Navodilo za uporabo:
Vedno nanašamo na hladno površino vozila. Iz površine najprej odstranimo grobo umazanijo. Z šamponom operemo vozilo in speremo z vodo. Plastenko dobro pretresemo in sredstvo napršimo direktno na madež oz. umazanijo. Počakamo nekaj časa in obrišemo z mehko mikro krpo. Lahko pa samo spremo z vodo pod tlakom. Za težjo umazanijo ga uporabljamo nerazredčenega. Za dnevno čiščenje in lažjo umazanijo pa ga lahko redčimo z vodo v razmerju do 1:3.

Varnostni napotki:
Vsebuje: metanol; 2-butoksietanol, butil glikol, butil kelosolve tetranatrijev etilendiaminotetraacetat. Nevarno: H302+H332 Zdravju škodljivo pri zaužitju in vdihavanju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H370 Škoduje organom. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati paro/aerosol. P308+P311 Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.




Povezani izdelki