AirCom SealAir2K Tire Mobility Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

SAIRTMK

Nov izdelek

Komplet za krpanje pnevmatik

Tag:

Več informacij

Set za krpanje avtomobilskih pnevmatik, ki reši vašo zagato na poti, kjerkoli že ste. Komplet vsebuje kompresor, polnilo Slime in potrebne prikljucke. Po uporabi poskrbite tudi za strokovno popravilo oziroma zamenjavo pnevmatike.

Aircom Tire Mobility Kit je novost med kompleti za popravilo predrtih pnevmatik, saj zaradi inovativnega načina uporabe omogča čisto in enostavno krpanje pnevmatike kar na mestu nesreče. Komplet vsebuje zračni kompresor in steklenico s tesnilno maso. Učinkovito nadomešča običajno rezervno kolo. Zahvaljujoč kompletu Aircom, lahko pot nadaljujete kar 1000 kilometrov z največjo hitrostjo 80 km/h. Priložena tesnilna masa je okolju prijazna, saj vsebuje manjše količine lateksa in etilen glikola. Rokovanje in uporaba sta izjemno enostavna zahvaljujoč  bajonetnemu nosilcu, ki omogoča hitro in natačno namestitev tesnila direktno na zmogljiv kompresor.

Prednosti:

  • Udobno rokovanje
  • Preprečevanje kontaminacije, tudi če se uporablja nepravilno
  • Preprosto vzdrževanje kompleta za premikanje pnevmatik po uporabi (samo zamenjava steklenice)
  • Visokozmogljiv kompresor
  • Okolju prijazna tesnilna masa

  

Povezani izdelki