Chemical Guys So Fast Odor Eater 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

SPI21816

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

So Fast Odor Eater je učinkovit odstranjevalec neprijetnih vonjav. Narejen je na osnovi aktivnih encimov, kateri učinkovito odstranjujejo neprijeten vonj. Sredstvo učinkovito odstrani umazanije, katere povzročajo neprijetne vonjave in smrad. Ker je narejen na vodni osnovi je popolnoma varen za uporabo na tekstilnih površinah. Za seboj pušča prijeten vonj po zelenem jabolku. So Fast Odor Eater je primeren za uporabo v avtomobilizmu, navtiki, letalstvu, hotelih, apartmajih,... 

Površino pred nanosom sredstva dobro očistite z namenskim čistilom. Sredstvo rahlo napršite po površini in pustite, da se površina posuši. Po potrebi lahko postopek ponovite. Sredstvo lahko brez težav nanašate na vse tekstilne površine.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki